Sistershome » Sistersnieuws 2015

Sistersnieuws 2015

01/05/2015

Evaluatievergadering 2015

Een beetje een late evaluatievergadering gehad maar ohhhhh met zoveel lol.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van ons vaste Sistershonk, waar we heel veel hebben meegemaakt en geoefend. Natuurlijk is dit afscheid vastgelegd, want een jaar geen Sistersfilmpje kan natuurlijk niet. Veel kijkplezier.

19/02/2015

Carnaval 2015 met weer de eerste prijs in de optocht

Na alle Ben-de weer een beetje op orde te krijgen een terugblik op de afgelopen Carnaval.

De knutselavonden waren niet voor niets geweest, met een prachtige zonnige dag in de optocht, die deze keer wel heel erg lang duurde een geweldige prestatie.

Eerste prijs bij de kleine groepen, het was weer fantastisch!!!!!!

 De Knutselavond

12/02/2015

Laatste vergadering voor Carnaval

Gisteren de laatste vergadering voor carnaval gehad, de puntjes op de i voor de optocht gezet, ons loopbriefje in elkaar gezet (altijd makkelijk) en de laatste fles port opgemaakt.

Op weg naar Carnaval 2015 met un grote ben-de.

Wij wensen iedereen een fijne Carnaval en we komen elkaar vast wel tegen.

06/02/2015

Sauwelavond

Morgen lekker op ons gemak naar de sauwelavond, geen stress, geen zenuwen, geen warme wangen, dat hebben we allemaal gehad, terug denkend aan ons eerste en laatste optreden ........we hebben genoten en zijn zeer benieuwd naar de nieuwe generatie.............succes allen!!!!!!!!!!

 

05/02/2015

Wat een grote ben-de

De Sisters zijn klaar met knutselen voor de optocht, wat is het toch mooi geworden !!!!!

Na het knutselen nog even gezellig bijkletsen over ditjes en datjes en wat ze dan achter laten...............niet om aan te zien..................een grote BEN-DE.

 

22/01/2015

KnutselSisters

Buiten was het woensdagavond erg koud, maar binnen was het oh zo warm. De Sisters zijn druk aan het knutselen voor de optocht, de zweetdruppeltjes vlogen in het rond. Rond de klok van 23.00 uur was er toch wel een mooi resultaat te zien, maar dat blijft natuurlijk geheim dus kom allen kijken carnavalszondag naar de optocht.

 

17/01/2015

Sisters gaan met de tijd mee

Allereerst iedereen de beste (carnavals)wensen voor het nieuwe jaar.

Een nieuw jaar dus ook nieuwe contactmogelijkheden, jah jah de Sisters hebben vanaf deze week een groepsapp!!!!! Nou dan weet je het wel, ringt de telefoon aan één stuk door en is het UN GROTE BEN-DE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jah UN GROTE BEN-DE..............jeetje wat moet je toch in de optocht met zo'n motto????? Nou daar hebben we Sis Els en Sis Han voor om daar eens goed over na te denken. Je ziet wel de Sisters zitten niet stil en zijn al druk bezig met voorbereidingen voor de optocht.

Voor volgende week staat er al een creatieve avond gepland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sis Els druk aan het zoeken op internet

 

 

 

 

 

 

 

Sis Han bezig met uitleg over haar idee