Sistershome » Sistersnieuws 2011/12

Sistersnieuws 2011/12.

......................................

03/06/2012

Rustperiode


De sisters hebben op het moment een rustperiode, maar niet voor lang want de volgende vergadering staat al genoteerd op de kalender ivm ons 11 jarig bestaan, hoe of wat...........dat gaan we al op tijd bespreken.

 

 

12/04/2012

Evaluatie vergadering.


Een erg volle agenda en eerst weer even bijpraten over het wel en wee in ons dorp, we hebben een vruchtbare vergadering gehad.

Het was zelfs zo'n goede vergadering dat ik ben vergeten een foto te maken.

Dan nog maar even een foto maken als we al met ons jassen aan staan en alle lege glazen op de aanrecht hebben geplaatst.

 

Dit is toch niet te geloven denk je dat je fototoestel het niet meer doet ......staat tie op filmen pffffffffffffff

 

De lege glazen               De lege flessen

Gezond is blijven staan   Ongezond is op

 

 

11-04-2012

Kijk nou !!!


Tijdens een (werk) vakantie heeft Sis Han ontdekt dat wij zelfs in de Phillippijnen rondhangen.

 

 

geslaagd sauwelweekend

 

 

09/02/2012

Laatste oefenavond.


Begin oktober zijn we voor het eerst bij elkaar gekomen, nu begin februari onze laatste oefenavond gehad. De lokatie was lang geheim maar we kregen steeds meer spionnen die nieuwsgierig waren naar onze act.

          

 

Onze lokatie was perfect en natuurlijk willen wij onze gastvrouw en gastheer bedanken voor de gastvrijheid

  

Bedankt Dimph en Leo.

 

01/02/2012

Vrieskoud -8 graden en we gaan gewoon door.

 

Ook al is het nog zo koud ....... we gaan gewoon door, dikke jassen aan, handschoenen aan , sjaal om en in beweging blijven

 

01/02/2012

Jarige Sis May


Onze sis May is afgelopen week jarig geweest en 60 geworden jah je leest het goed 60 jaar, ze had goed voor ons gezorgd na het oefenen lekker hapjes en die gaan er dan wel in. Proficiat May

     

 

26/01/2012

Creatief


Weer fanatiek geoefend, de vonken vlogen er vanaf, zere voeten, verhitte hoofden, maar het begint te worden wat we voor ogen hebben. Ook onze creatieve Sis Els zit niet stil en blijft met hele leuke ideeën komen, zoals jullie kunnen zien op de foto. Een heel klein tipje van de sluier. Nog 2 weken oefenen en dan zien jullie het uiteindelijke resultaat.

 

Geboren

Menneke

Blij en trots zijn wij met de geboorte van ons Menneke

Na een creatief en voorspoedig broedsel is ons Menneke met open armen ontvangen

Ons Menneke is te bewonderen tijdens de sauwelavonden tussen 20.00 uur en 24.00 uur

Laat wel even weten of je komt.

De trotse Sisters

 

19/01/2012

Ge(be)schonken, wat zal het zijn?


Spionnen deze keer niet gezien, wel hebben we een fles port geschonken gekregen van een aantal heren die op onze geheime lokatie aanwezig waren en de hapjes kwamen van onze gastvrouw..........wat zorgen ze toch allemaal goed voor ons, we komen niets te kort.......smulllllllllllllen !!!!!!

 

12/01/2012

Spionnen?


Na het oefenen zijn we erachter gekomen dat er spionnen zijn op onze oefenlokatie, ra ra wie zijn dat?

 

Het portje smaakt trouwens ook weer goed, we krijgen het er lekker warm van.......

 

05/01/2012

Beste Wensen voor iedereen.


Na elkaar de beste wensen hebben gegeven is het weer oefenen.

Deze keer geen foto want ben vollop bezig geweest met filmen, onze act kunnen we dan goed bekijken hoe het eruit ziet en of er nog puntjes op de i moeten komen. Volgens mij gaan we al de goede kant op, binnenkort oefenen met onze kleding aan.

 

29/12/2011

Vermoeiend.

 

Ze was er vorige week niet bij omdat ze jarig was, dus deze avond vanaf 19.00 uur bezig geweest met de danspasjes in elkaar te zetten..........erg vermoeiend aan die oogjes te zien, maar het portje smaakt perfect.

 

22/12/2011

Opwarmen bij de kerstboom.


Jah hoor gezellig zo!!!!!!

Na het oefenen in een best koude ruimte, lekker ff opwarmen met een portje, naast de kachel, bij de kerstboom. Het blijft nog even wazig waar onze lokatie is.

 

15/12/2011

Oefenen op lokatie


Alle zieken weer present, pakten meteen de draad weer op: Wat een talent!

Na de intensieve oefeningen even relexen met wat knuffelberen met witte baarden en rode kleren.

Lokatie? volgens de eigenaars nog net iets té duister, en wat later op de avond zorgde een bekend (P.R)mannetje zelfs ook nog voor sssssstttttt gefluister ?????????????

 

8/12/2011

Muziek aan.


Muziek goed hard en oefenen maar!!!!!!

Deze periode van het jaar zijn er altijd veel zieken, ook bij ons dus gisteren maar met 6 dames geoefend op onze nieuwe oefenlokatie, we hebben nu echt de ruimte. Deze lokatie blijft nog even geheim want we kunnen geen nieuwsgierige kijkers gebruiken.

 

 

24/11/2011

Oefenen !


Vorige week had een groot gedeelte van de Sisters een vrije woensdagavond omdat 3 Sisters bezig zijn geweest met passende danspasjes te verzinnen, maar vanavond was het oefenen geblazen.......nee niet 1 keer maar meer.

Je ziet wel we komen bijna ruimte te kort.........weet iemand een geschikte plaats voor ons om te oefenen? Laat  het dan even weten via ons contactformulier.

 

16/11/2011

Paniekmail !!!

Zie hieronder hoe er gemaild wordt bij de Sisters.

 

Lieve Sisters

Wat denk je wat, krijg ik vandaag een mailtje van de web winkel dat ze nog maar 1 .... hebben. Ik gelijk bellen, krijg 1000 excuses, dat het niet op de site stond dat er nog maar 1 was, maar ja daar hebben we niks aan, die ene is wel onderweg. Heb ik gelijk "alle"........ in Nederland gebeld, nou ja, West Brabant en ik heb er nog 4 gevonden, 2 in Roosendaal en 2 in Bergen op Zoom. Pfffffff zucht zucht....... Ze hebben ze voor me weggehangen, dus ik ga ze morgen ff halen. Dus eind goed al goed. Gr.Sis Emmy.

 

10/11/2011

We hadden en drukke mailweek.


Het is goed dat we allemaal e-mail hebben anders hadden we heel wat telefoontjes moeten plegen. De eerste inkopen zijn gedaan en wel met heel veel succes dankzij onze oplettende sis Anja. Volgende week gaan 3 sisters verder aan het werk en de rest heeft een weekje vrij, maar............daarna gaat het zweten worden voor de rest want dan moet er geoefend worden.

 
   

 

 

03/11/2011

Idee opdoen op Broadway.

Ondanks het warme herfstweer hebben we goed vergaderd deze week. Onze Sis Emmy heeft een verslag gegeven van haar sisterswerkvakantie in New York, ze heeft zelfs Broadway bezocht....... Nu het verder uitwerken van onze plannen.

 

13/10/2011

Vruchtbare vergadering.

Na wat strubbelingen wie nu wel een mail heeft gehad en wie niet zijn we toch goed aan het vergaderen geweest. Ideëen gingen over en weer. Onze laarzen zijn weer bij de hun eigen baasjes en de hapjes en drankjes gingen er weer goed in. De opdracht is om ieder op zoek te gaan hoe we onze ideëen kunnen uitwerken...........een hele klus maar die gaan we klaren!!!!!

 

09/10/2011

Eerste vergadering gepland.

De eerste woensdag 12 oktober staat alweer gepland in de agenda en op de kalender, komende maanden zullen de Sisters maar weinig tijd meer hebben voor afspraken op woensdag want dan gaan de Sisters voor. Ideeën gaan al over en weer via de mail en dan komt natuurlijk het uitwerken ervan.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen kijk dan regelmatig op onze site.

 

 

26/08/2011

Seizoen beginnen met BBQ


 

 

08/08/2011

Het nieuwe seizoen begint bijna, maar ik wil nog even terug komen op enkele belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

 

Onze Sis Anja is erg sportief bezig geweest en heeft dit jaar in Nijmegen de 4-daagse gelopen.

PROFICIAT SIS ANJA met het behalen van het kruisje, een hele prestatie!!!!!!

 

Sis Marian is 60 geworden.... Proficiat en nog vele jaren.