Sistershome » Sistersnieuws 2013

Sistersnieuws 2013

20/12/2013

Sisters zijn gestopt............met de port

Zoals jullie allemaal hebben vernomen zijn de Sisters gestopt met de sauwelavonden, we hebben besloten om toch nog regelmatig bij elkaar te komen om druk te vergaderen over ditjes en datjes 

Vanavond weer eens gezellig bij Leo en Dimphy aan het vergaderen geweest en zo te zien niet alleen gestopt met sauwelavonden maar ook met de port......................Als dat maar goed gaat?????

 

    

 

26/07/2013

Zoek de verschillen


 

 

 

 

22/06/2013

De zomer is begonnen!!!!

Meestal hebben we met de Sisters na carnaval altijd een zomerrustperiode maar dit jaar ging alles een beetje anders. We hebben meegedaan met het Midzomeravond Festival en het was een avond met groot succes. Samen met harmonie Constantia en Joy een schitterend optreden gehad in het Grimhuijsenpark in Ulvenhout. Weer een avond om niet te vergeten. (zie hieronder het filmpje)

 

 

04/06/2013

Repetitie voor het Midzomeravond festival

Op 21 Juni is er in het Grimhijsenpark in Ulvenhout een midzomeravond festival, hiervoor zijn wij gevraagd of we mee willen werken. Met zoiets doe je niet zomaar lala mee ..............nee er moet echt gerepeteerd worden samen met Harmonie Constantia en zangkoor Joy.

 

 

 

 

01/06/2013

Sisters Ulvenhout gaan naar SisterAct

Tjonge jonge wat hebben we genoten en wat was de musical fabulous! Het idee om in onze kleding naar de musical te gaan was geen slecht idee, we hebben hele leuke reacties gehad, op de foto met enkele artiesten gegaan en lekker uitgewaaid aan het strand. Wat wil je nog meer.