Sistershome » foto's

Foto's

Anja       May       Els       Marian    Han

Nel         Marina   Emmy   Carla

Dit zijn dus de dames die de Sisters draaiend houden. 

Alles even op een rijtje.

 

Optreden 2003

Ons allereerste optreden met deze groep dames.

We deden een act uit de film Sistersact met het nummer I will follow Him.

 

Optreden 2004

Dit was het jaar van Frans Bauer, wij noemen hem Flans, en Flans houd erg van Chinees, wij hadden er een leuke chinese tekst op gemaakt.

 

Optreden 2005

Onder de naam Hell Sisters dit jaar een drumact ingestudeerd met hulp van drummer Bart. Slaan op vuilnisbakken en oude uitlaten was best lekker om je uit te leven............... en die kleding he

 

Optreden 2006

Het programma Dancing with the stars was erg in trek bij de tv kijkers, daar moesten we dus wat mee doen.

Om te dansen hadden we mannen nodig dus hebben we opblaasmannen genomen. Adje was bij het programma van Paul de Leeuw ook een echte star aan het worden, daar hebben we dus wat mee gedaan.

Dancing with the Sistars

 

Optreden 2007

Omdat we dit jaar ons 5 jarig bestaan hadden hebben we er als Partysisters een feestje van gemaakt met champagne en al. In ons lied hebben we het over onze optredens van de afgelopen jaren op de muziek van Les Poppy's. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2008

Kleur kleur en nog eens kleur, dat doet het wel op een podium, maar dan het dansen nog. Les gekregen van Anjo om de Cancan goed voor de dag te brengen en erg veel succes gehad met dit optreden. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2009

Een Sjowklup in ons dorp is nooit weg, vandaar dat wij op het idee kwamen. De pakken waren snel gevonden en nu het oefenen nog (pfff) dat viel niet mee. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2010

Dit jaar de Big Sisters, dat moest dus breed gekleed zijn. Na veel naaiwerk (zelfgemaakte kleding) van vele onder ons, is het toch maar mooi gelukt. Dit jaar geen les en geen hulp van buitenaf gehad, maar wel een geweldig succes op de muziek van Ruth Jacott de Seki Marinda gedanst. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2011

Mooie kleding, goede danspasjes, heerlijke muziek uit de jaren 60, wat wil je nog meer. Als SilverSisters hebben wij heerlijk genoten van ons optreden. Wij hopen natuurlijk dat ons publiek mee genoten heeft, want dat is toch ook erg belangrijk. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2012

Met de paraplu hadden veel ruimte nodig om te oefenen daarom danken wij Leo en Dimph voor de gastvrijheid. Als The Weather Sisters op het nummer It's raining men, met zelf de danspasjes uitzoeken zijn we zelf zeer tevreden met het resultaat. (kijk bij filmpjes)

 

Optreden 2013

Het laatste jaar dat we optreden met de sauwelavonden, het idee was er zo..................we eindigen waar we mee begonnen zijn. Gewoon als Sisters maar dan niet in zwarte nonnenpakken maar in feestelijke pakken want het is ons 11e optreden en natuurlijk het nummer I will follow him, maar dan in een ander jasje gestoken (van Andre Rieu) Het was een geweldig optreden ook dankzij het licht op het podium van JG Sound. (kijk bij filmpjes)