Sistershome » Sistersnieuws 2014

Sistersnieuws 2014

20/12/2014

Sisters vergaderen met Kerstborrel

Als iedereen denkt dat de Sisters stilzitten dan hebben jullie het mis, er wordt volop vergaderd over de optocht en allerlei andere dingen. Natuurlijk doen wij dat op een knusse en gezellige plek in ons dorp, want waar vind je zoveel kerstsfeer als bij Dimph en Leo.

Er is weer het nodige besproken en we zullen zien wat er van komt.................

 

 

sisterskerstborrel018klein-1.jpg  sisterskerstborrel015klein-1.jpg

 

21/06/2014

Optreden Midzomeravond Festival Ulvenhout

 

Op 21 juni begint de zomer, voor de tweede keer een midzomeravond festival in het Grimhuijsenpark in ons Ulvenhout. De oranisatie was in handen van Harmonie Constantia. Samen met de Harmonie en zangkoor Joy hebben we onze sauwelact It's raining men van het jaar 2012 nog eens dunnetjes overgedaan. Bedankt voor alle leuke reacties.

 

 

(foto's van Ingrid Bothe)

 

25/02/2014

Optreden Lutherse Kerk Breda

 

 

Afgelopen zaterdag was in Breda de Carnavaleske wandeling, wij kregen het verzoek om een optreden te verzorgen in de Lutherse Kerk met onze act van vorig jaar, dit konden we natuurlijk niet afslaan en hebben er een gezelige dag van gemaakt. (zie diashow)

Met die wandeling lopen ze in groepen van ongeveer 20 personen langs verschillende bezienswaardigheden in Breda, er deden ongeveer 150 personen mee met de wandeling dus kan je nagaan hoe vaak we ons optreden hebben gedaan.

 

 

 

20/02/2014

Sauwelweekend


Komend weekend is het sauwelen in Bosuilendorp, er komen dan verschillende gevoelens los (ga ik verder niet op door)

Wij zijn erg blij en gerust gesteld dat er een jonge meiden groep het stokje heeft over genomen, zodat wij lekker op ons gemak, zonder gezwoeg in het publiek kunnen gaan zitten om te kijken en te luisteren en te genieten van deze avond.

Wij wensen Leedies Oonlie veel succes en natuurlijk ook veel plezier (dat hebben wij ook altijd gehad) Toi Toi Toi

 

  Erg zitten genieten in de zaal van dit filmpje

 

31/01/2014

Eerste vergadering in het nieuwe jaar


Eerst even een mededeling.........Veel mensen denken dat we gestopt zijn met de Sisters, dit is een misverstand want we zijn alleen gestopt met onze optredens tijdens de sauwelavonden.

Waarom? We dachten het dan wat rustiger te hebben en 1 keer per maand gezellig bij elkaar te komen en plannetjs te maken voor carnaval.

Uitkomst. We hebben zelden zo'n volle agenda gehad als afgelopen vergadering.

We gaan het druk krijgen.

 

Agenda en verslag van woensdag 29 januari 2014

Punt 1. Intervieuw voor Heet van de Naold............om 21.00 uur allen aanwezig in het sistershonk om vragen te beantwoorden van Anton.(zie weekblad NieuwGinneken)

 

Punt 2. Kielegatse wandeling met ons optreden in de Lutherse kerk, klik hier voor meer informatie. Jawel we zijn gevraagd om een optreden te verzorgen in de Lutherse Kerk in Breda tijdens de kielegatse wandeling. Wij gaan daar ons optreden van vorig jaar doen en natuurlijk moeten we dan nog wel even de pasjes doornemen want het is alweer bijna een jaar geleden dat we dat gedaan hebben.

 

Punt 3. Optocht. Opeens krijgen we veel email van Sis Els (onze creative Sis) met foto's vol plannen voor de optocht. Als Sis Els eenmaal op gang komt met idee├źn dan kan ze niet meer ophouden en geniet daar zelf enorm van, nu nog een besluit nemen wat we gaan doen, dat blijft natuurlijk een verrassing.

 

Punt 4. Midzomeravondfestival. Ook hier moet al aan gedacht worden, de zomer lijkt nog ver weg maar voor dit festival worden al op tijd afspraken gemaakt.

 

Punt 5. Sauwelavond. We gaan eens lekker op ons gemak in het publiek zitten en genieten van deze avond.

 

Punt 6. Onze nieuwe outfit is klaar, we zijn er allemaal tervreden mee. (zie foto.............haha)

Jullie snappen wel dat wij niet op tijd klaar waren met vergaderen, maar dat geeft niet want vergaderen kan bij ons ook heel gezellig zijn.

 

rara onze nieuwe outfit

 

Kijk regelmatig hier op onze site om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.