Sistershome » Sistersnieuws 11 jarig bestaan

Sistersnieuws 11 jarig bestaan

11/04/2013

Evaluatievergadering

Gisteren onze evaluatie vergadering gehad, vandaag bericht gekregen van Sis Emmy dat de kaartjes voor SisterAct in huis zijn, dus we gaan yeeeehhhhhh.

Er kwam gisteren ook nog een een kado van ons 11 jarig bestaan te voorschijn, heb ik mee naar huis genomen en vandaag mijn best gedaan, en uitdelen dan maar onder de sisters.

 

 

26/02/2013

HERMAN

 

Afgelopen vrijdagmiddag bereikte ons het intrieste bericht dat Herman, de man van onze Sister Marina, geheel onverwachts is overleden.

Wij zijn geschokt, verdrietig en zonder woorden.

Jarenlang zijn we samen opgetrokken tijdens de Sauwelavonden en Carnaval.

Samen hebben we afgelopen  januari ons 11 jarig bestaan gevierd.

Op de Sauwelavonden zorgde Herman dat de Port klaar stond, zodat wij ons zonder zenuwen konden voorbereiden op onze act.

Ook dit jaar, nog maar 2 weken geleden, was hij ervoor ons.

Op de dinsdagmiddag  met Carnaval, als de “Sisters on tour” gaan, zorgde hij dit jaar samen met Piet voor de muziek, licht en geluid tijdens onze optredens in de Donk,  de Pekhoeve, bij de Flamingobar en Dimph en Leo.

We vinden het verschrikkelijk voor Marina dat zij nu zonder haar Herman verder moet.

We leven intens met haar mee en zullen er voor haar zijn in deze zo moeilijke tijd.

 

21/02/2013

Carnaval weer voorbij


Na een week vol hoesten en proesten weer een beetje fut om nog wat foto's te plaatsen, wat hebben we een goede carnaval gehad. Op zaterdag onze sjowklup pakjes weer eens aangehad

 

Op zondag de optocht meegedaan ........ een speciaal optreden in de Kuip

 

En  op Dinsdag onze Tour gedaan door heel Ulvenhout.

 

07/02/2013

Op Ulvenhout.com staat een mooi stukje geschreven door BEMA over ons......klik hier om te lezen

 

06/02/2013

Fantastische Sauwelavonden


Afgelopen weekend zijn de sauwelavonden geweest voor foto's en filmpjes klik hier, jeetje wat hebben we genoten, ons optreden was geweldig we kregen een staande ovatie, we hadden het zelf niet durven dromen dat het zo compleet kon worden. Nu op naar de carnaval

 

 

21/01/2013

Wat een feest !!!!!


Ons 11 jarig bestaan kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan vandaar een feestje .......en wat voor feestje, wat hebben we genoten. Gezamelijk met onze mannen begonnen met een lunch en daarna een klein feestje gevierd. Verrast met een optreden van onze mannen en een optreden van Marco. Allemaal bedankt

 

 

 

 

 

 

 

10/01/2013

Wat een manier van vergaderen


We hebben dit jaar weer een perfecte ruimte om te oefenen, maar vaak gaat het vergaderen over ditjes en datjes voor, vandaar dat we op een rare manier staan te vergaderen ..................maar wel nuttig. Daarna lekker opwarmen bij de kachel.

 

                                      

 

 

03/01/2013

Met een volle oefenavond het nieuwe jaar beginnen


Wij wensen iedereen het allerbeste voor 2013


Weer een volle oefenavond gehad, eerst onze danspasjes oefenen en daarna nog navergaderen over ons 11 jarig bestaan, met een lekker portje erbij natuurlijk. Ook blikken we dan nog eens terug naar de afgelopen jaren, dit jaar komt 2008 naar voren, De Frence Sisters met de CanCan, jeetje............ les hebben van een bavelse, die even de vlam in de pijp brengt, nee nee geen tijd tussendoor om te kletsen, doorgaan met de pasjes en zweten zullen we. Een prachtig jaar om op terug te kijken (voor filmpjes klik hier)

 

     

 

 

20/12/2012

Eerst oefenen en dan vergaderen !!!!!!!


Gisteren goed aan het oefenen geweest voor ons sauweloptreden, wel heel speciaal hoor zo'n 11e keer optreden. Na het oefenen de kleding besproken en daarna een hapje en drankje ter ere van de 60e verjaardag van onze Sis Emmy. Proficiat !!!! We waren pas laat thuis, dat zegt genoeg.

 

 

 

12/12/2012

We hadden het helemaal te pakken


Na 1 keer optreden met de sauwelavonden hadden we de smaak te pakken, we wilde weer een keer meedoen want dat beviel ons goed. Het sistershonk stond weer open en de ideeën kwamen al snel op gang (2004) Kunnen we niet iets doen met Frans Bauer, die was op dat moment erg populair met het nummer "heb je even voor mij" Frans eet graag chinees, dus we maken zelf een chinese tekst op het nummer van hem. Gelijk een kledingidee erbij en dan maar zingen bij studio v Etten, want het moest op cd, jeetje wat hadden die jongens een geduld. (klik hier voor filmpjes)

 

    

 

05/12/2012

We wilde lekker ruig doen en los gaan


Deze week geen sistersbijeenkomst vanwege 5 december, dus weer even terug in de tijd. Hell Sisters 2005, we hebben ons lekker uit kunnen leven  door te meppen op allerlei voorwerpen, eens wat anders als de vroome sisters. Drumles gekregen van een echte drummer en ruige kleding aan. jeetje wat hebben we een lol gehad. (klik hier voor filmpjes)

 

 

29/11/2012

Hoe het allemaal begonnen is


Ons eerste optreden (2003) Sisteract, moest helemaal perfect zijn, stel fanatieke vrouwen bij elkaar gezocht en de club was compleet. Ons 11e optreden komt eraan en 11 is een speciaal getal met Carnaval, daarom kijken we nog eens terug naar de afgelopen jaren. (klik hier voor filmpjes)

 

   

 

22/11/2012

Adje bij de Sisters????


Als je onderstaande foto ziet dan denk je wat doe Adje bij de Sisters? Nou dat is een heel verhaal. In 2006 was Dancing with the stars erg populair, dus wat doen de Sisters dan ......... die verzinnen daar wat op ...... Dancing with the SisStars, een komische noot moest er aan toegevoegd worden en dat was Adje.

 

 

 

20/11/2012

Uit de oude doos


Zo'n 11 jarig bestaan geeft mooie plaatjes, dus lekker zoeken tussen al die foto's die de afgelopen jaren gemaakt zijn, hier alvast een voorproefje uit het jaar 2007........ons 5 jarig bestaan.

 

 

 

15/11/2012

Choreografie


De sisters hadden een woensdagavondje vrij, behalve de 3 van de choreografie, die hebben goed hun best gedaan om de rest van de sisters volgende week te laten zweten op de danspasjes die we verzonnen hebben. Het begon heel serieus en later op de avond met veel lol afgesloten. We waren tevreden.

 

Sis Han serieus bezig  Sis Anja denkt na

   

 

08/11/2012

Veel plannen komen op tafel


Zo'n 11 jarig bestaan brengt af en toe wel veel werk mee, de ene is goed met dit en de andere weer met dat. Onze creatieve Sis Els is van de mooie plaatjes maken, en dat kan ze wel hoor. Sisters en Bosuilendorp................dan krijg je dit resultaat.

 

 

01/11/2012

Veel papierwerk tijdens vergadering


Onze Sis Emmy (voorzitter/secretaris en penningmeester) zet tijdens de vergadering alles netjes op papier, zodat wij na de vergadering alles nog eens goed kunnen doorlezen wat onze taken zijn. Dit jaar niet alleen onze act verzinnen en uitwerken maar ook ons 11 jarig bestaan moet een extra tintje krijgen. Genoeg om te noteren dachten we zo.

 

 

 

 

25/10/2012

Sisters gaan los bij een verzonnen act


We hebben de afgelopen jaren al heel wat gedaan, Frans Bauer in het chinees toegezongen, de cancan aan het dansen geweest, terug in de tijd gegaan met de jaren 60, als sjowklup staan zwaaien met een vlag en nog veel meer (zie bij filmpjes)

Rock hebben we nog niet gedaan, misschien een idee ???????? Zie hier een voorproefje

 

 

 

11/10/2012

Vergaderen begint weer


Onze eerste vergaderingen zijn weer begonnen, er komen een paar drukke maanden aan want we hebben niet alleen onze act maar ook ons 11 jarig bestaan voor te bereiden.

Veel serieuze momenten tijdens de vergadering, er moeten werkgoepen gemaakt worden en goede afspraken, ieder heeft zo zijn eigen taak bij de sisters....................................en hoe later de avond hoe gezelliger............

       

 

 

 

24/07/2012

Sis Anja loopt voor 2e keer vierdaagse Nijmegen


Onze Sis Anja heeft dit jaar voor de 2e keer de vierdaagse gelopen, helemaal in haar ééntje, grote complimenten en proficiat namens ons allen.

 

20/06/2012

Eerste vergadering buitenNog nooit mee gemaakt dat we als Sisters buiten kunnen vergaderen, het is ook een uitzondering want we vergaderen nooit zo vroeg in het jaar. De reden dat we dit nu wel doen is omdat we dit komende seizoen 11 jaar bestaan en er toch wat speciaals van willen maken.

De vergadering is goed verlopen en de ideeen beginnen te komen, op naar de volgende vergadering.